Plastične kace

Standard

plastične kace

plastične kace

Plastične kace novi proizvod za 21 vek, proizvod koji je u potpunosti potisnuo drvene kace sa tržišta i poslao ih u zaborav. Plastične kace imaju samo jedni slabu tačku a to je da se moraju postaviti na ravni podlogu jer im može da se odvali dno, zato ne treba da odižu od zemlje kao drvene kace. Materija koja se skladišti u njima neće primiti ni mirise ni ukuse kace, niti će ih preneti na istu.

Plastične kace vs drvene kace

Plastične kace mogu da se koriste za vodu jer se u njima neće razviti alge i voda neće primiti miris prethodne materija koje je u njoj skladištena kao što je slušaj sa drvenom kacom. Plastična kaca može da stoji napolju jer joj sunce ne može ništa kao ni mraz, drvena kaca bi se raspala na suncu i ona mora da se zateže vodom jer bi se rasanila, moraju da joj se stežu obručevi i slično.

Plastične kace imaju poklopac (opciono se kupuje uz kacu) kojise može skidati i ponovo stavljati.

Plastične kace mogu da imaju razne priključke, pokazivače nivoa tečnosti u njima, koriste se i za skladištenje i tečnih i čvrstih materijala. Lagane su i lako se pomeraju jedino se ne smeju bacati sa visine, ali svaki kavar odnosno bilo kakva promena na njima se može otkloniti ponovnim zavarivanjem.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s